Alnatura Bio Flips - leča z morsko soljo in poprom, 75 g

80 % iz leče

€ 1,61 € 1,79 -10%

(€ 21,47 / kg, vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 75 g

Na zalogi

Dostava do četrtek, 03. april, v kolikor naročite do dne sreda do 00:00 ure .

Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • brez kvasnega ekstrakta
  • brez arom
  • brez glutena in vegansko

Št. izd.: XPI-MM-212954, Vsebina: 75 g, EAN: 4104420206656

Pogosto naročeno skupaj z Alnatura Bio Sticks - rdeča pesa in morska sol, 100 g

Bio Flips - leča z morsko soljo in poprom - 75 g Bio Sticks - rdeča pesa in morska sol, 100 g
Alnatura Bio Flips - leča z morsko soljo in poprom - 75 g € 1,61 (€ 21,47 / kg)
Alnatura Bio Sticks - rdeča pesa in morska sol, 100 g € 2,51 (€ 16,10 / kg)
Skupna cena: € 4,12
Opis

Alnaturin bio flips iz leče je sestavljen iz 80 % leče in je začinjen s sončničnim oljem, čebulo v prahu, morsko soljo in poprom. Ne vsebuje niti izvlečka kvasa niti arom, je brez glutena in veganski.

Znamka: Alnatura
Oblike prehrane: Vegansko, Vegetarijansko, Brez glutena
Lastnosti izdelka: brez kvasa, brez arom, brez umetnih arom, vegansko, vegetarijansko
Možna vsebnost sledi sestavin: M - gorčica
Navodila za shranjevanje: hranite na hladnem in suhem mestu
Hranilna vrednost
Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1805 / 431 kj / kcal
Maščobe 17 g
  od tega nasičene maščobne kisline 1,4 g
Ogljikovi hidrati 43 g
  od tega sladkor 1,6 g
Vlaknine 11 g
beljakovine 21 g
Sol 1,3 g
Sestavine

80 % leča[1], Sončnično olje[1], Čebula v prahu[1], morska sol, Črni poper (mlet)[1]

  1. Iz ekološke pridelave, lahko vsebuje sledi arašidov.

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Alnatura Bio Flips - leča z morsko soljo in poprom

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Podobni izdelki:

Kupci, ki so naročili "Bio Flips - leča z morsko soljo in poprom" so naročili tudi: