Osnove ajurvedskih začimb - za začetek
Da bi se lahko uveljavili v ajurvedski kuhinji je zelo priporočljivo, da imate doma vse najpogostejše začimbe. Vključujejo asafoetido, koromač, ingver, kardamom, koriander, kumino, kurkumo, žafran, pipali, cimet, nageljnove žbice, čili, muškatni orešček, semena grškega sena in kraljevo kumino (Ajowan / Ajwain)
-
Cosmoveda Asafoetida Fair Trade, 10 g
- poživljajoč, segrevajoč, oster in grenak okus
- vata kapha zmanjšuje
-
Cosmoveda Mlet BIO koriander, 10 g
- linalool in cumarine bogata semena in listi
- sestavni del kari praška
-
Sonnentor Koriander bio, Cel (35 g)
- idealno za tajski kari
- pikantno aroma z vonjem lesa
- vsestransko uporabna
-
Cosmoveda Celostna BIO križana kumina, 25 g
- v kuhi in kot zdravilna rastlina
- iz nadzorovane ekološke pridelave
-
Cosmoveda Celosten BIO koriander, 60 g
- linalool in cumarine bogata semena in listi
- sestavni del kari praška
-
Sonnentor Kurkuma mleta, 40 g
- z značilno, močno barvo
- z lesno - cvetličnim vonjem
- nepogrešljiva pri curry jedeh
-
Cosmoveda Celosten BIO črni kardamom, 60 g
- del družine ingverjev
- redko v sladkih jedeh
- grenkega okusa
-
Sonnentor Kardamom bio, Mleto, 50g
- tretje najdražja začimba na svetu
- sladka aroma cveta
- fina ostrina popra
-
Cosmoveda Mleta BIO križana kumina, 90 g
- v kuhi in kot zdravilna rastlina
- iz nadzorovane ekološke pridelave
-
Sonnentor Žafran nitke bio, 0,5 g (0,50 g)
- zemeljski okus mošusa
- impresivna rdeča barva
- grenko pikantno
-
Ölmühle Solling Bio ingver v prahu, 500 g
- Pikanten in začinjen okus
- Brez dodatkov
- Iz nadzorovanega ekološkega gojenja
-
Classic Ayurveda Kurkuma - mleta bio, 50 g
- izredno barvita začimba
- podari energijo
- poprasto-svež vonj
-
Classic Ayurveda Kardamom - mlet bio, 50 g
- Ena najstarejših začimb na svetu
- Nežna v okusu
- Za kuhanje in peko
Vse cene vključujejo DDV.
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Ayurveda101:
Novi izdelki:
-
Brezplačna dostava v državo Slovenija
od € 49,90 -
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 6.500 izdelkov